Mengers voor Sanitaire Toepassingen

Euromixers – Sanitaire roestvrijstalen mengers / roerwerken zijn ontworpen als antwoord op de vraag van de levensmiddelen- en drankenindustrie en de farmaceutische en cosmetische industrie en bieden standaard een hoog niveau van hygiënische constructie. Voor gespecialiseerde toepassingen kan het ontwerp worden aangepast aan uw exacte meng / hygiëne-eisen.

Euromixers zijn lid van EHEDG European Hygienic Engineering & Design Group.
SANITAIRE TANKMENGER

Hygiënische Tankmenger

Kleine draagbare mengers kunnen worden vastgeklemd of met een komplaat op de tank worden gemonteerd of rechtstreeks op het mengvat worden geplaatst met behulp van een standaard Tri-clamp-flens om eenvoudig te kunnen worden verwijderd voor het reinigen of verplaatsen van de menger of vat naar een andere locatie. Standaard mengers zijn van roestvrij staal met FDA-elastomeren voor voedings-, farmaceutische of steriele cleanroom-omgevingen. Opties zijn beschikbaar met EHEDG-ontwerp mechanische afdichtingen of verwijderbare aandrijving om de mengeras en impeller bij het vat te houden om sterilisatie in een autoclaaf te vergemakkelijken.

Mixers met verplaatsbare standaard

De roestvrijstalen verplaatsbare mengers van Euromixers zijn ontworpen voor gebruiksgemak in een farmaceutische, steriele cleanroomomgeving. De behuizing van de menger, de motor en de transporteerbare standaards zijn vervaardigd van roestvrij staal. Elektronische frequentieregelaars zijn verkrijgbaar met een digitaal snelheids- of frequentiedisplay gemonteerd op de deur van het bedieningspaneel voor nauwkeurige herhaalbaarheid.

SANITAIRE TANKROERMACHINE

Geen gereedschap nodig – De mengeras kan zonder gereedschap worden gemonteerd en verwijderd met behulp van een op maat gemaakte, positief aangedreven boorhouder. Vergrendelingsschakelaars zijn aangebracht om te voorkomen dat de menger start totdat de beschermers op hun plaats zitten en de menger correct op het vat is geplaatst. Op maat gemaakte ontwerpen zijn beschikbaar om aan specifieke klantbehoeften te voldoen.

Hygiënische mengstations

Op maat gemaakte cleanroom hygiënische mengstations bieden optimale efficiëntie met een drukknop voor omhoog en omlaag en integratie met locatiebesturingssystemen.

De mengeraandrijving op de foto is van lage snelheid met een roestvrijstalen motor en tandwielaandrijving gevuld met NSF (Class H1) smeermiddel voor levensmiddelen, om het risico van olielekkage te voorkomen die het product zou verontreinigen. De mengerbehuizing bevat een “droge put” met de optie voor instrumentatie om potentiële lekkage te bewaken.

De installatie omvat een weegplateau en een elektrisch bediende aandrijving om de menger omhoog en omlaag te brengen en die verstelbaar kan worden gemaakt voor verschillende tankhoogten.

HYGIËNISCHE MENGSTATIONS
SANITAIR MENGSTATIONS

Notities – Mengers worden gefotografeerd bij test voordat ze in het productiegebied werden geïnstalleerd.

VERPLAATSBARE STANDAARD MET MENGER

Aanvragen / Bestellen

Neemt u alstublieft contact op met ons technische verkoopteam dat u graag helpt.

bernardcallens@dta-industrial.be

Tel: 0032 (0) 56 73 56 80

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Start typing and press Enter to search