High Shear-Mengers / Homogenisators

Euromixers High shear-mengers en homogenisators zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder mengen, homogeniseren, emulgeren, oplossen, mengen van poedervloeistof, vermindering van de deeltjesgrootte en deagglomeratie.

De rotor- en statoropening wordt geregeld tot zeer kleine toleranties, wat essentieel is om een optimale efficiëntie te garanderen die uniforme, fijne druppeltjes of deeltjesgrootten kan produceren, typische toepassingen omvatten cosmetica, lotions, zalven en crèmes, zetmeel, sauzen en smaakemulsies.

HIGH SHEAR-BATCH-MENGER

High Shear batch-mengers / homogenisators kunnen direct worden gemonteerd op verscheidene typen mengvaten of op een verplaatsbare standaard.

In-linemengers / homogenisators kunnen worden gemonteerd op een vaste plek of op een kleine, roestvrij stalen frame met een DOL-starter of omvormer voor gemakkelijke verplaatsing naar andere locaties.

IN-LINE HIGH SHEAR-MENGER

Op de tank gemonteerde onder- of zij-invoer High Shear-mengers / homogenisators kunnen ook worden geleverd voor gebruik in combinatie met andere soorten mengers in dezelfde tank, bijvoorbeeld ankerschrapers van een conventionele impellermenger.

OP TANK GEMONTEERDE HIGH SHEAR-HOMOGENISATOR

Nieuw – High Shear IBC / Vatmengers

High Shear IBC-mengers – worden geleverd met een roestvrijstalen brug voor directe montage op standaard IBC’s met een 150 mm schroefafdekking.

HIGH SHEAR IBC-MENGER

Rotor- en statorcombinaties passen door de 150 mm schroef dopopening – in tankonderdelen zijn DIN 1.4401 – 316 roestvrij staal.

HOGE SCHEERROTARSTATOR

High Shear-mengstations – Vaste of mobiele mengstations met drukknop voor omhoog en omlaag. Geschikt voor kleine tanks, IBC’s of vaten en kunnen worden geconfigureerd om aan specifieke werkplaatsvereisten te voldoen. Zie de webpagina voor mengstations voor meer informatie of neem contact op met onze technische verkoopteam voor assistentie.

HIGH SHEAR-MENGSTATION
HIGH SHEAR VERPLAATSBARE STANDAARD

Aanvragen / Bestellen

Neemt u alstublieft contact op met onze applicatie-technici voor advies over uw aanvraag. Wij helpen u graag verder.

bernardcallens@dta-industrial.be

Tel: 0032 (0) 56 73 56 80

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Start typing and press Enter to search